Repararea hainelor

Atelier pentru reparație de îmbrăcăminte ofera servicii profesionale de la Chișinău, reparatii bărbați, femei și îmbrăcăminte exterioară, precum și restaurarea de tricotat, de stopare ketlevku și decorativ. Bine ati venit la studioul nostru, unde specialistii nostri va prelua atribuțiile de reparație de îmbrăcăminte de orice complexitate. Faptul că ajustarea produsului finit, uneori, necesită un competențe profesionale mai, comparativ cu croitorie “de la zero”.

Echipa noastra de creatie este format din experți în domeniul de proiectare și construcție de îmbrăcăminte. Toate operațiunile sunt efectuate cu utilizarea de echipamente de înaltă calitate, în conformitate cu cerințele moderne și de control al calității.

Dacă aveți nevoie de servicii de reparații de înaltă calitate pentru îmbrăcăminte din Chișinău, suntem gata să ofere:

   1) Reparare de îmbrăcăminte pentru bărbați: costume pentru bărbați, paltoane, jachete, blugi, etc.

   2) Reparare de îmbrăcăminte pentru femei: mireasă și de seară rochii, fuste, bluze, etc.

   3) Reparatii îmbrăcăminte exterioară: jachete, paltoane, paltoane, scurte.

Experții noștri vor ajuta la repararea deteriorate din diverse motive, obligatoriu de orice complexitate prin proiectarea geometriei inițială a imaginii.

n cazul deteriorării integritatea lucrurile tale preferate – nu contează, pentru că specialiștii noștri oferă servicii de reparație de îmbrăcăminte originale la Chișinău – darn decorativ! Restaurarea textură țesătură se realizează prin simularea unei legătură țesute care asigură un rezultat perfect.

Vă rugăm să contactați compania noastra, iar noi va vom ajuta sublinia individualitatea lor, fără plăți excedentare inutile!Яндекс.Метрика