Croitorie

 

11Companie full-service, ceea ce face haine cu participarea artiștilor profesioniști specializați în măsurare, selecție material și calitatea comenzilor.

Croitorie individuale, în orice moment, a fost în onoarea special, pentru că imaginea colectivă ideală atinge punctul culminant prin anumite cifre masuratori in conformitate cu stilurile pre-selectat. De fapt, uneori, conținutul rafturile magazinelor chiar de marcă nu sunt în măsură să satisfacă toate nevoile noastre estetice într-o alegere tinuta convingătoare.

Compania noastra este gata să ofere o gamă completă de cusut:

  • mbrăcăminte masculin și feminin;
  • Perdele, draperii;
  • Сapace de automotive, mobilier și mult mai mult.

Va garantam o abordare specială pentru fiecare client, care se realizează datorită muncii competent de meșteșugari noastre numai cu materiale de calitate!

Croitorie individual semnificativ diferit de modelele propuse în magazine. Deci, dacă aveți nevoie pentru a alege tinuta cea mai convingătoare în Chișinău, nu ezitați să contactați studioul nostru de specialitate, în cazul în care specialiști de înaltă calificare vor fi eliminate din măsurătorile respective ale corpului vostru, care va oferi confort incontestabil și comoditate în funcționarea unui anumit articol de îmbrăcăminte.

Activitatea companiei noastre, implicat unele dintre cei mai buni artisti din Chișinău, care vă va ajuta să alegeți țesături corespunzătoare, accesorii, anunta toate detaliile și caracteristicile Ordinului, precum și sunt de acord cu privire la toate nuanțele atunci când aleg un anumit model, ținând seama de nevoile dumneavoastra gust. Din momentul de a comanda, un specialist în croitorie va fi principal consilier, consultant, și, imediat, artistul interpret sau executant, a cărui măiestrie afecta pe deplin rezultatul ordinului.

Trebuie remarcat faptul că producția noastră asigură disponibilitatea echipamentelor de înaltă calitate, care este actualizată în mod constant, în conformitate cu cerințele profesionale. Toate instrumentele necesare sunt de asemenea prezente în arsenalul de specialistii nostri constante.

Mulți tind să cred că dame necesită costurile cele mai semnificative în comparație cu magazin cumpăra. Cu toate acestea, această axiomă este o eroare, ca puncte de vânzare specializate oferă clienților nu numai produse pentru toate gusturile, dar și pentru orice sumă. La rândul lor, serviciile de croitorese profesioniști și croitori sunt disponibile pentru aproape oricine care poate satisface nevoile dumneavoastra estetice, atât în ​​politica de prețuri, în special produse de înaltă calitate. Lasă-te un capriciu pentru fiecare ocazie!

 

 Яндекс.Метрика