Atelier “Modern”

Atelier de la Chișinău ia comenzi pentru croitorie individuală de haine, precum și dezvoltarea profesională și realizarea de mașină de brodat complexitate diferite.

Atelier “Modern” și-a deschis porțile pentru clienții din îndepărtat 1991, și la această zi este una dintre cele mai importante locuri din gradul de cererii de servicii specializate din Chișinău. Trebuie remarcat faptul că direcțiile principale ale companiei este un lucru pe mai multe niveluri ca adaptarea în conformitate cu un stil predeterminată și dezvoltarea individuală a concepte pentru masina de brodat, care deschide posibilitatea de replicare a diferitelor cazuri de broderie pe scară largă.

 

Compania noastra ofera servicii de reparație de înaltă calitate, montaj si croitorie de orice orientare. Comenzi Luând diferite caracteristici tematice, suntem implicați în coaserea toate tipurile de bărbați, îmbrăcăminte pentru femei și copii, care includ de afaceri și sport costume, imbracaminte casual si de seara, modele de sezon, îmbrăcăminte.

Experții noștri, bazate pe mulți ani de experiență de calificări profesionale vor fi capabili să elaboreze un ordin individual de fabricație și privat. Puteți oferi o varietate de proiectare rochii de idei de nunta, rochii de seara imprevizibile, care vor fi proiectate în mod special pentru evenimentul dumneavoastra. Cât mai curând posibil, expertul va produce un rupă sub cifra va completa nevoile dumneavoastra de consiliere profesională și de a efectua dame rapid și eficient!

De asemenea, compania noastra ofera toate tipurile de masina de brodat, care, din cauza lipsei complete a muncii manuale în procesul de producție, se poate realiza replicarea masă de articole de broderie la comandă, aplicabile în multe domenii. Unul dintre cei atribuit rolul de publicitate și informare mass-media.

Broderie asistata de masina, datorita caracteristicilor sale tehnologice, din multe puncte de imprimare prin transfer superioare sau serigrafie. Aceste nuante fac posibilă aplicarea acestui tip de broderie atunci când se aplică logo-uri, mărci comerciale și atributele pe tesatura, precum și suprafețe de pâslă și articole din piele. De exemplu, în mare a cererii de astăzi se bucură de semne distinctive ale unei companii pe haine, pălării și jachete.

De asemenea, nu putem ignora alte utilizări mașină de brodat – produse decorative decorare. In compania noastra, vi se va oferi performanța profesională a unui broderie frumos în conformitate cu caracteristicile sale tematice și structurale. Spre deosebire de producția de masă de logo-uri, masina de cusut artă are un caracter independent, pentru a dezvolta o auto-ocuparea forței de muncă printre cele mai bune de masterat din Chisinau.

Obligarea croitorie de orice complexitate și să completeze modelul care aveți nevoie, cu elemente de mașini de brodat rafinat. Accentueaza stilul personal și frumusețe, care va evidenția exact ideea ta!Яндекс.Метрика